«

»

Γενική Συνέλευση μελών της Ένωσης Αθέων 2014

Το Σάββατο 1-11-2014 και ώρα 6-9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Μελιά, Χαλκοκονδύλη 14 και Πατησίων, πλατεία Κάνιγγος, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Αθέων.

Πρόγραμμα
1. Εκλογή προεδρείου συνέλευσης
2. Απολογισμός δράσεων 2013-14
3. Αναδιοργάνωση ομάδων εργασίας
4. Προτάσεις μελλοντικών δράσεων
5. Άλλα θέματα

Όσα μέλη δεν έχουν επιβεβαιώσει την εγγραφή τους στο σωματείο μπορούν να το κάνουν επιτόπου.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Σε όποιες/ους από εσάς παρευρεθούν στην προσεχή Γενική Συνέλευση θα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των μελών μας.

Αυτό έχει δύο αναγνώσεις:
Επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται η τακτική ενθάρρυνσης για συμμετοχή στην Έν.Α. που εφαρμόζουμε τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι ώστε η φωνή μας να ακούγεται δυνατότερα και περισσότερο, να θεωρούμαστε υπολογίσιμο μέρος στον δημόσιο διάλογο και να μπορούμε να αναλάβουμε δυναμικότερες και πιο φιλόδοξες δράσεις τόσο από οικονομική άποψη όσο και από αυτήν του πλήθους πολιτών που τις υποστηρίζουν.

Από μια άλλη σκοπιά, αυξανόμενος αριθμός μελών σημαίνει συνεχὠς αυξανόμενες απαιτήσεις, και είναι φανερή η ανάγκη αναθεώρησης του τρόπου λειτουργίας μας ώστε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικότερα.
Για αυτόν το λόγο σημαντικό μέρος από τον χρόνο της Συνέλευσής μας σκοπεύουμε να αναλωθεί στην αναδιοργάνωση των Ομάδων Εργασίας, ώστε να ενισχύσουμε την αυτονομία τους με σκοπό να αυξηθεί η αποδοτικότητά και η αποτελεσματικότητά τους, αλλά και να μπορέσει η γραμματεία να επικεντρωθεί στον περισσότερο απαιτητικό πλέον συντονιστικό της ρόλο.

Θέλουμε να καλέσουμε όλες και όλους εσάς που ενδιαφέρεστε πραγματικά να προωθηθεί η υπόθεση διαχωρισμού Κράτους-εκκλησίας στη χώρα μας να δώσετε το παρών και να συνεισφέρετε όπου καθένας/μία νομίζει ότι μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τις δυνατότητες και τις ιδέες που έχει.
(Για τους εκτός Αθήνας θα χρησιμοποιήσουμε το σχετικό θέμα στο φόρουμ).

Για την γραμματεία της Ένωσης Αθέων
Φώτης Φραγκόπουλος
πρόεδρος