«

»

Βιβλίο «Αποχαιρετισμός στη θρησκευτική πίστη»

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Αποχαιρετισμός στη θρησκευτική πίστη» από τις εκδόσεις Βερέττα, με τη συνεργασία της Ένωσης Άθεων.Σαράντα πέντε αυτοβιογραφικά κείμενα άθεων που μέσα από διαφορετικές πορείες αποχαιρέτισαν για πάντα τη θρησκευτική πίστη.
Την εισαγωγή γράφει ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Στέλιος Φραγκόπουλος, εμπνευστής και συντονιστής της έκδοσης, και τον πρόλογο ο συγγραφέας και δημοσιογραφος Δημήτρης Φύσσας.
Η διόρθωση και η επιμέλεια έγιναν από την συντακτική ομάδα του ιστολογίου «Αθεΐα«, με επικεφαλής τον Τάσο Λαδόπουλο.
Αποχαιρετισμός στη θρησκευτική Πίστη
Την Κυριακή 16-9-2012 και ώρα 7-9 μ.μ. ο Στέλιος Φραγκόπουλος και ο Δημήτρης Φύσσας θα βρίσκονται στο περίπτερο του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, στην έκθεση βιβλίου που γίνεται στο Ζάππειο, για να υπογράψουν αντίτυπα του βιβλίου και να μιλήσουν με όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτήν την έκδοση ή για την Ένωση Άθεων.Αγοράζοντας το βιβλίο μέσω της Ένωσης Άθεων, ενισχύετε οικονομικά την Ένωση. Τιμή 15 ευρώ. Τρόπος παραγγελίας και παραλαβής στη σελίδα Αγορές.Όσοι έχουν ήδη παραγγείλει αντίτυπα του βιβλίου μπορούν αν θέλουν να τα παραλάβουν στην έκθεση βιβλίου, αρκεί να μας ενημερώσουν σχετικά εκ των προτέρων.
Ενημέρωση: Ολοκληρώθηκε η παράδοση των βιβλίων στα πλαίσια της έκθεσης. Πλέον για να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο, μπορείτε να στείλετε email στο treasurer παπάκι atheia.gr (είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας) για να το παραλάβετε ταχυδρομικά, είτε να έρθετε σε κάποια από τις προσεχείς εκδηλώσεις της Ένωσης Άθεων.