«

»

Συγκέντρωση σχολικών ειδών και ανοιχτή συνάντηση

Στα πλαίσια της εκστρατείας «Κάνε καλό χωρίς θεό» η Ένωση Αθέων θα συγκεντρώσει σχολικά είδη τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας, όπως έγινε και πέρυσι την ίδια εποχή. Είχαμε τη χαρά να δούμε τα χαμόγελα των παιδιών και λάβαμε μια πολύ συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή.

Μαζέψτε λοιπόν τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, μπλοκ, μαρκαδόρους και άλλα συναφή, και φέρτε τα την Κυριακή 8-9-2013 και ώρα 19:00-21:00 στο καφέ Αθηναίων Πολιτεία, στον ημιόροφο, Ακάμαντος 1 και Αποστόλου Παύλου, Θησείο. Μπορείτε επίσης να φέρετε σχολικά και παιδικά βιβλία σε καλή κατάσταση, καθώς και άλλα είδη που χρειάζονται τα παιδιά και οι οικογένειές τους, όπως παπούτσια, ρούχα, παιχνίδια κλπ.

Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε μετά το καλοκαίρι και να συζητήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν: προγραμματισμός των φετινών μας εκδηλώσεων, ιδέες για δράσεις, οργάνωση των ομάδων εργασίας, προτάσεις για τη γενική συνέλευση του Οκτωβρίου και άλλα. Σας περιμένουμε!

facebook event