«

»

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, μέλη και υποστηρικτές της Ένωσης Αθέων

Το έτος 2017 που μόλις ξεκίνησε παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες για δράσεις σχετικά με τις διεκδικήσεις μας, πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να σας ανακοινώσουμε μια από αυτές.
Θέλουμε να σας καλέσουμε να συνεισφέρετε όσο μπορείτε ο/η καθένας/μία στην κοινή προσπάθεια, καμιά βοήθεια δεν είναι αμελητέα όσο μικρή κι αν φαίνεται σε ατομικό επίπεδο. Όπως είχαμε πει και προσκαλώντας σας στην Γενική Συνέλευση του 2016 θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την κάθε δυνατή συνεισφορά.
Οι ομάδες εργασίας μας (όπως π.χ. αυτή των μεταφράσεων) πάντα χρειάζονται βοήθεια ενώ η οικονομική ενίσχυση της ένωσης απλά και μόνο με την καταβολή της ελάχιστης συνδρομής μέλους απελευθερώνει την ικανότητά μας να αναλάβουμε δυναμικότερες νομικές δράσεις. Στην τελευταία Γενική μας Συνέλευση μάλιστα συζητήσαμε την δυνατότητα που έχουμε να καταβάλλουμε την συνδρομή μας με πάγια εντολή στην τράπεζα που συνεργάζεται ο/η καθένας/μία μας, για παράδειγμα, η καταβολή της ελάχιστης συνδρομής των €20 σημαίνει εκταμίευση €5 το τρίμηνο!

Έχουμε επίσης τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στα:

Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στην Αθήνα,
Cafe Snob, Πλατεία Ναυαρίνου 14, στην Θεσσαλονίκη.

Οι τυχεροί/ές που θα βρούν τα νομίσματα θα κερδίσουν τα:
– Φυσιοκράτης ή δεισιδαίμων; – του Πέτρου Παπαγεωργίου
– Το Πρόβλημα της Ιστορικότητας του Ιησού – του Μηνά Παπαγεωργίου
– Ιησούς & Μύθος – συλλογικό
ευγενική προσφορά των εκδόσεων iWrite και Δαιδάλεος.

Όπως πάντα είναι καλοδεχούμενοι όλοι και όλες, κι ας μην είναι ακόμη μέλη ή υποστηρικτές. Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά.

Η Γραμματεία της Ένωσης Αθέων.

facebook event