«

»

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015.

Σας προσκαλούμε όλους, μέλη, υποστηρικτές και όλους τους φίλους μας το επόμενο Σάββατο 31-1-2015 και ώρα 7 μ.μ. στα:

– Καφέ «Αθηναίων Πολιτεία» (στον ημιόροφο), Αποστόλου Παύλου 33 & Ακάμαντος 1, Θησείο, στην Αθήνα,
– Καφέ «Λουξ», Ολύμπου 83, στην Θεσσαλονίκη

όπου θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Οι τυχεροί/ές που θα βρούν το νόμισμα θα πάρουν από δύο βιβλία εκδόσεις της Έν.Α. («Αποχαιρετισμός στην θρησκευτική πίστη» και «Πως πάμε στο θεό παρακαλώ; ρώτησε το μικρό γουρουνάκι»).

Ελάτε να γνωριστούμε οι καινούριοι και να ξαναβρεθούμε οι παλιοί. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε απολογισμό της πορείας μας και σχέδια για το μέλλον, πάνω απ’ όλα όμως θα έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την καινούρια χρονιά.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Η Έν.Α είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η κύρια πηγή χρηματοδότησής της είναι οι ετήσιες συνδρομές των μελών της. Λαμβάνοντας υπ” όψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και θέλοντας να ενθαρρύνει την συμμετοχή περισσότερων μελών η Γενική Συνέλευση των μελών της 12-10-2013 αποφάσισε:
– να μηδενίσει το ποσό εγγραφής των € 10, δηλαδή να μην απαιτείται πλέον.
– να προσφέρει τρεις ισοδύναμες δυνατότητες για ετήσια συνδρομή, € 20 ή € 30 ή € 50.
Η Γενική Συνέλευση των μελών της 01-11-2014 ενέκρινε να προσφέρεται σαν δώρο το παιδικό αθεϊστικό βιβλίο «Πώς πάμε στο θεό παρακαλώ;» με την καταβολή του τελευταίου ποσού.

Τρόποι καταβολής: http://union.atheia.gr/?p=1826

Η οικονομική ενίσχυση της Ένωσης Αθέων θα μας επιτρέψει να διοργανώσουμε καινούριες ομιλίες και εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε στο φόρουμ ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας.

facebook event