«

»

Κάλεσμα για εθελοντές – Υπενθύμιση εκδήλωσης

Φίλες και φίλοι,

Όπως γνωρίζετε όλες οι δράσεις και οι εκδηλώσεις της Ένωσης Αθέων βασίζονται στην εθελοντική προσφορά και εργασία όλων μας. Καθένας μπορεί να συνεισφέρει ανάλογα με τις δυνατότητές του, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, τακτικά ή περιστασιακά, από κοντά ή από απόσταση, με προσωπική εργασία ή με διάθεση υλικού ή εξοπλισμού, ακόμη και με τις ιδέες του ή με τις γνωριμίες του!

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον κατάλογο εθελοντών, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανάγκες που υπάρχουν για τις διάφορες δράσεις μας. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε! Για τον εθελοντισμό δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις και ικανότητες η χρήματα, το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόθεση. Η εγγραφή σας δεν είναι δεσμευτική.

Όσοι επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο εθελοντών παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο register παπάκι atheia τελεία gr ή SMS στο 698 078 94 22 με το όνομά σας και τη λέξη «εθελοντής» στο θέμα.

Παρεμπιπτόντως, σας υπενθυμίζουμε την εκδήλωση Ανταλλαγή βιβλίων – Απόσυρση μύθων που θα γίνει στις 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου στην Καπνικαρέα 12-3 μ.μ. Θα είμαστε εκεί ανταλλάσσοντας θρησκευτικά βιβλία με μυθιστορήματα ή βιβλία γνώσεων και ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις της Έν.Α. Όσοι από εσάς μπορείτε να προσφέρετε βιβλία (λογοτεχνικά, γνώσεων κλπ.) για να δοθούν στην ανταλλαγή, καθώς και όσοι μπορείτε να βοηθήσετε στην εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας. Οι υπόλοιποι, ελάτε να μας κάνετε συντροφιά.

Σας περιμένουμε!