«

»

Εκδηλώσεις τρίτων Δεκεμβρίου 2015.

Εκδηλώσεις τρίτων:

O Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στις παρουσιάσεις του μυθιστορήματος του διακεκριμένου Καθηγητή της Νευροεπιστήμης κ. Γιώργου Παξινού με τίτλο ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ.
– Στην Αθήνα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.00, στον Πολυχώρο του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Πρόεδρος Εταιρείας Αλτσχάιμερ Αθηνών & Πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια, Αντώνης Μαΐλης, Αν. Καθηγητής Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών & Αν. Διευθυντής στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, Άγγελος Βλάχος, Δρ. Σύγχρονης Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού θα συντονίσει τη βραδιά και θα διαβάσει αποσπάσματα.
-Στην Πάτρα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλες και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Ο κ. Γιώργος Παξινός είναι Καθηγητής της Νευροεπιστήμης που ξέρει πολύ καλά πως: «Δεν υπάρχει ψυχή, όλα πηγάζουν από τον εγκέφαλο».