«

»

Γενική Συνέλευση μελών της Ένωσης Αθέων 2016.

Το Σάββατο 26-11-2016 και ώρα 6-9 μ.μ. στον πολυχώρο Αίτιον, Τζιραίων 8-10, metro Ακρόπολης, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Αθέων.

Πρόγραμμα
1. Εκλογή προεδρείου συνέλευσης
2. Απολογισμός δράσεων
3. Προγραμματισμός δράσεων
4. Άλλα θέματα
Όσα μέλη δεν έχουν επιβεβαιώσει την εγγραφή τους στο σωματείο μπορούν να το κάνουν επιτόπου ενώ επίσης μπορείτε να γραφτείτε μέλος επιτόπου και να συμμετάσχετε.

Για κάθε διευκρίνιση, είμαστε στην διάθεσή σας είτε εδώ, είτε στη σελίδα fb της Ένωσης Αθέων, είτε στο τηλέφωνο της Ένωσης 211 800 3666.

facebook event

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Διανύουμε μια εποχή στην οποία το αίτημα για εκσυγχρονισμό και εκκοσμίκευση της πολιτείας εκφράζεται ολοένα και συχνότερα στην δημόσια σφαίρα και η ένωσή μας έχει αδιαμφισβήτητα συμβάλλει κατά μείζονα τρόπο σε αυτό. Ταυτόχρονα, και αναπόφευκτα, αντιδρούν τα συμφέροντα και οι φωνές της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης και πάλι η ένωσή μας έχει ανταποκριθεί στο να αρθρώσει τον Ορθό Λόγο εκεί που κανείς άλλος δεν φαίνεται διατεθειμένος ή αρκετά θαρραλέος να το κάνει.
Παρά το ό,τι οι επιτυχίες μας μέχρι τώρα συντελέστηκαν με ιδιαίτερα πενιχρά μέσα, οι εξελίξεις καταδεικνύουν πως θα χρειαστεί να αξιοποιήσουμε την κάθε δυνατή συνεισφορά.
Οι ομάδες εργασίας μας (όπως π.χ. αυτή των μεταφράσεων) πάντα χρειάζονται βοήθεια ενώ η οικονομική ενίσχυση της ένωσης απλά και μόνο με την καταβολή της ελάχιστης συνδρομής μέλους απελευθερώνει την ικανότητά μας να αναλάβουμε δυναμικότερες νομικές δράσεις.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτής της πρόσκλησης στην ετήσια Γενική μας Συνέλευση θα ήθελα επίσης να σας καλέσω όλες και όλους για περισσότερη συμμετοχή. Πολλοί και πολλές μαζί μπορούμε περισσότερα!

Για την γραμματεία της Ένωσης Αθέων
Φώτης Φραγκόπουλος
πρόεδρος